Nakon POLJUPCA je poželeo u krevetu – NOVA LJUBAV u “Eliti”: Obuzele ih emocije, jedva se obuzdali

U kasnim noćnim satima, Bela kuća je bila ispunjena različitim emocijama.

Pre spavanja, Sladja Lazić, poznata kao Poršelina, i Pablo Milevski su razgovarali i delili nežnosti. “Kod mene nema toga na šta si navikao, brzina, sada ću da te osvojim, ne praštam lako. Drugačija sam, sada ću biti ovakva, sada onakva”, rekla je Sladja. Pablo je odgovorio: “Ne ljubim druge ako sam s tobom”.

“Kada se poljubim s nekim, tada sam u vezi”, objasnila je Poršelina. “Ne razumem šta treba da uradim. Idemo zajedno da spavamo”, rekao je Pablo.

“Sama spavam, sa medom. Šta ti je, Pablo?” upitala ga je Sladja kroz osmeh.

U atmosferi tišine i intime, Bela kuća je u noćnim satima postala poprište raznovrsnih emocija.

Pre odlaska na počinak, Sladja Lazić, poznata kao Poršelina, i Pablo Milevski su podelili trenutke iskrenosti i nežnosti. “Kod mene nema žurbe, onog na šta si možda navikao – brzine.

Sada ću te osvojiti na svoj način, ne praštam lako. Drugačija sam, sada ovakva, sada onakva”, saopštila je Sladja. Pablo je odgovorio: “Ne ljubim druge ako sam s tobom.”

“Kada se poljubim s nekim, tada smatram da smo u vezi”, pojasnila je Poršelina. “Ne razumem šta treba da uradim. Idemo zajedno da spavamo”, dodao je Pablo.

“Sama spavam, sa medom. Šta ti je, Pablo?” upitala ga je Sladja kroz osmeh, stvarajući trenutak opuštene šale usred noćne tišine Bela kuće. Ovi intimni trenuci otkrivaju različite aspekte njihovog odnosa, ostavljajući gledaoce u iščekivanju onoga što će se dalje dešavati u ovom intrigantnom okruženju “Velikog Brata VIP”.